Výber novej strechy patrí medzi jedno z najnáročnejších rozhodnutí pri výstavbe či rekonštrukciách domov. Niekedy sa necháme nalákať na príjemný vzhľad, inokedy zase na výhodnú cenu, ktorá je koniec koncov pre väčšinu z nás i kľúčovým faktorom. Avšak, viete vôbec, aké sú tri najdôležitejšie vlastnosti pri výbere strešnej krytiny? Je to predovšetkým životnosť, funkčnosť a bezpochyby i dizajnové prevedenie, ktoré by malo ladiť s celkovou architektúrou stavby.

Vysoká životnosť, minimálna hmotnosť, tradičný dizajn

Keramická škridla bobrovka je vyrábaná za pomoci najmodernejších technológií, čo by nebolo v dnešnej dobe nič nezvyčajné, no čo poteší najmä ochrancov prírody je to, že je recyklovateľná. To v praxi znamená, že akonáhle splní svoj účel, je možné ju znova použiť, aj keď treba dodať, že životnosť takejto krytiny je zhruba sto rokov. A v čom vynikajú práve keramické škridle? Ich hlavné prednosti spočívajú vo vysokej hlukovej izolácií, nízkej hmotnosti, tradičnom vzhľade a prvotriednej odolnosti voči vonkajším vplyvom počasia. Radosť z novej strechy je na pravom mieste, čiže sa nebojte poradiť s odborníkom a nájdite spoločné riešenie, ktoré uspokojí aj vaše najtajnejšie želania!

Je odvetrávanie dôležité?

Aj vy sa pýtate, či je odvetrávanie strešnej krytiny skutočne dôležité? Odpoveď je jednoznačná – áno! Teda v prípade, že chcete zachovať kvalitu strešnej konštrukcie aj niekoľko desiatok rokov, keďže práve odvetrávanie zabezpečuje bezporuchovosť a okrem toho vám pomôže ušetriť náklady za energie. Tak čo poviete, aj vy si dáte záležať pri výbere strešnej krytiny? Neváhajte, navštívte špecializovanú predajňu s dlhoročnou pôsobnosťou na trhu a poraďte sa so skúseným odborníkom, ktorý vám zodpovie na každú vašu otázku. Veď strecha je celoživotná investícia, tak prečo jej výberu nevenovať dostatok pozornosti?

 




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!