Ak ste aj vy niekedy uvažovali o založení vlastnej firmy, ale nechali ste sa odradiť zložitými postupmi, teraz máte šancu svoj sen rýchlo a jednoducho zrealizovať.

Založenie živnosti a založenie s.r.o. sú jedny z najkomplikovanejších úkonov, s ktorými sa spája obrovské množstvo papierovania, vybavovania a podobných nepríjemných vecí. Založenie firmy je však snáď pre každého veľmi lákavá predstava. Mať vlastnú úspešnú firmu so ziskom niekoľko desiatok tisíc eur za mesiac, život úspešného biznismena, ktorý si môže plniť všetky svoje sny. Dostali ste úžasný nápad na podnikanie, máte nejaký vstupný kapitál, po preskúmaní trhu ste zistili, že úspech máte prakticky zaručený. Z veľkej časti máte vyhraté. Tú druhú časť však tvoria nie práve najpríjemnejšie veci spojené s administratívou firmy. Vďaka tomto riešeniu sa však stávajú aj oni naozaj jednoduchými.

Jednoduchosť nadovšetko

Za všetkým stojí spoločnosť Firmáreň. Tá poskytuje služby v oblasti zakladania živností a s.r.o. Ale nielen to, ich služby zahŕňajú založenie živnosti, pozastavenie živnosti, rozšírenie živnosti likvidácia firmy, ponuka ready made s.r.o., burzy firiem a mnoho iného. Za celým projektom stojí tím právnikov a IT špecialistov, ktorí si stanovili jasný cieľ – zjednodušiť založenie spoločnosti cez internet tak, ako jednoduché je dnes zriadiť si emailové konto. Ide o inovatívny nástroj, ktorý využíva najnovšie technológie v oblasti elektronizácie služieb štátnej správy. Prostredníctvom tohto user friendly portálu si dokáže založiť firmu každý už za 15 minút. A to všetko cez internet, bez potreby zaručeného elektronického podpisu a drahých právnikov. Vďaka inovatívnemu konceptu s plne automatizovanými procesmi môže Firmáreň ponúkať svoje služby za skutočne nízke ceny, pri zaručení vysokého štandardu kvality služieb. Kvalite a celej úrovni portálu prispieva aj skutočnosť, že spolupracuje s mnohými významnými bankami, právnikmi, advokátmi a odborníkmi v oblasti IT. Akákoľvek firemná administratíva, vytváranie živnosti, prechod zo živnosti na s.r.o., zrušenie živnosti, každý z týchto úkonov bude vďaka Firmárni až neuveriteľne jednoduchý.




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!