Zháňate prekvapenie pre svojho miláčika? Darček nie len pri príležitosti výročia zoznámenia by mal byť originálny a dokonale vystihovať vkus obdarovaného. Inšpirujte sa našimi tipmi a nebudete mať problém.

Výber a kúpa darčekov, hoci aj malých pozorností, by nemala byť trestnou výpravou. Veď obdarúvať je minimálne tak príjemné, ako dary dostávať.

Zážitkové darčeky

Materiálno už pre mnohých nie je lákavé. Oveľa cennejšie sú momenty a nezabudnuteľné zážitky, ktorých hodnota časom neklesá. Skôr naopak. Navyše, netreba na nich zotierať prach, čo je tiež nepochybne výhodou. Darovať skvelý zážitkový darček je v kurze, skúste to! Športové, adrenalínové, relaxačné či edukatívne, vyberie si každý.

Fotoobrazy

Ak sa vám podarilo zachytiť pamätihodný okamih fotoaparátom, bola by škoda nechať ho „hniť“ na pamäťovej karte. Darujte príjemné spomienky, darujte fotoobraz! Moderná technika dovoľuje spraviť úchvatné zábery aj sviatočným fotografom. A obrazy? Na ne nemusíte vziať ani štetec a farby. Dôležitý je však motív, nezabudnite na to.

Tričko s nápisom

Chcete, aby bolo oblečenie niečím viac ako len módnym doplnkom? Aj obyčajným tričkom toho môžete veľa povedať. Hoci, slovo „obyčajné“ nie je v tomto prípade úplne na mieste. Tričko s nápisom by malo byť skutočne originálne. Malo by niesť jedinečné posolstvo, ktoré sa len tak nevidí. Láske a predstavivosti sa medze nekladú, v tom bude vaša výhoda.

Slávnostná večera

Cesty lásky sú nevyspytateľné. No už oddávna platilo a stále platí, že láska prechádza aj žalúdkom. Významné udalosti sa dajú príjemne stráviť a osláviť aj pri porcii vyberaného pokrmu. Osvedčená reštaurácia je jedna možnosť, príprava netradičného jedla vlastnými silami zase druhá. Ale vonkoncom nie druhoradá! Naštudujte a spracujte recept, ktorý vaša kuchyňa ešte nezažila.




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!