Okuliare či kontaktné šošovky nosí v dnešnej dobe množstvo ľudí, no nejde o nič, za čo by ste sa mali hanbiť. Treba však dodať, že v mnohých prípadoch môžu byť „pomôcky“ na lepšie videnie obmedzujúce, a práve vtedy sa snažíme nájsť alternatívu, ktorá bude rovnako dobrá, ba dokonca ešte lepšia. Už viete, o čo ide? Áno, reč je o operácií očí, ktorá je v posledných rokoch veľmi obľúbená, a to hneď z viacerých dôvodov.

Predtým, ako sa rozhodnete pre operáciu očí

Predtým, ako sa rozhodnete, či bude operácia očí v Bratislava vhodným riešením aj pre vás, je podstatné, aby ste sa poradili minimálne s vašim očným lekárom. Informujte sa o svojej očnej vade – ako sa vyvíjala, či je stabilná alebo sa nebodaj zhoršuje? Taktiež treba dodať, že pri krátkozrakosti je vysoké riziko, že procedúru bude treba zopakovať. Astigmatizmus je jedna zo zrakových porúch, ktorú taktiež dokáže vyriešiť operácia očí, no chce to predovšetkým čas a trpezlivosť!

Výber špecializovaného centra

Ďalším nevyhnutným krokom je výber špecializovaného centra, kde vám celú operáciu vykonajú. Samozrejmosťou by mala byť nezáväzná konzultácia, vďaka ktorej vám odborníci odpovedia na všetky vaše otázky, vykonajú predoperačné vyšetrenie, pooperačnú starostlivosť a poskytnú doživotnú záruku. Niekedy sa totiž môže stať, že niektorí ľudia nie sú jednoducho vhodnými kandidátmi na operáciu, a to napríklad kvôli príliš tenkej rohovke, prípadne je rohovka príliš vyklenutá.

Splňte si svoj sen o dokonalom zraku!

Laserové centrum v Bratislava – Cornea patrí medzi špičkové centrá laserovej refrakčnej chirurgie oka na Slovensku! Laserové centrum vykonalo už viac ako 40000 úspešných operačných zákrokov, čiže sa môže pochváliť výbornými a stabilnými výsledkami v odbore oftalmológia so zameraním na refrakčné vady a operácie očí. Ak aj vy snívate o dokonalom zraku bez okuliarov či kontaktných šošoviek, určite porozmýšľajte nad bezbolestnou a rýchlou operáciou očí, ktorá vám zmení život!

 




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!