Každý človek potrebuje miesto, kde sa cíti príjemne, kde sa môže uvoľniť a odložiť masku, ktorú nosí v spoločnosti. Hoci jeho podoby bývajú rôzne, obvykle ho nazýva domovom, Je to priestor, v ktorom sa cítime dobre a ktorý okrem iného vyjadruje našu osobnosť. Preto ho chceme zaplniť vecami, ktoré ju vyjadrujú a pozitívne vplývajú na našu náladu a rozpoloženie. Nie vždy to býva možné… – či už sa jedná o dom, nábytok, ktorým je zariadený alebo všemožné doplnky, čo ho spríjemňujú. Aj napriek širokým možnostiam výberu, ktoré dnes máme, často nenájdeme práve to, čo by vyhovovalo naším predstavám. Nejedná sa pritom len o rozmery, ale aj o nespočetne ďalších, individuálnych aspektov, dôležitých pre naše pocity. Týka sa to celého spektra vlastností ako sú farby, tvary, materiály, ale aj línie či textúra.

rolbing-sklapacie-opierky-chrbta

Sedacia súprava je jedna z najdôležitejších súčastí zariadenia domu alebo bytu, Človek na pohovke trávi podstatnú, ak nie najväčšiu časť svojho času stráveného doma a jej výber preto neponecháva náhode. Často sa však nedostane k tomu, čo by plne zodpovedalo jeho predstavám. Výroba sedačky na mieru je preto služba, ktorá má čo ponúknuť. Nejedná sa iba o bežné úpravy rozmerov štandardných modelov, či výber poťahových materiálov, slovenský rodinný podnik dokáže vyrobiť akýkoľvek čalúnený nábytok doslova na mieru – podľa výkresov, náčrtov, fotografie či iba samotného popisu predstavy!

Ide pritom o tradičnú ručnú výrobu opretú o medzinárodné know-how a spojenie so svetovými dizajnérmi. Výroba sedačky na mieru je sofistikovaná umelecká práca, ktorá v sebe zahŕňa aj priemyselnú zručnosť a technickú znalosť. Tie tvoria spolu so skúsenosťami so zariaďovaním interiérov po celom svete tú najlepšiu kombináciu oprávňujúcu presvedčenie zákazníka, že je na správnej adrese. Nech už nosíte vo svojej hlave akúkoľvek predstavu vysnenej pohovky, sedačky 3+2+1 alebo iného sedacieho nábytku, môžete si byť istí, že ich zhmotnenie do skutočnosti je reálne, že bude sedieť presne podľa vašej predstavy a na milimeter, že sa pri tvorbe využijú tie najkvalitnejšie materiály a že získate jedinečný kus nábytku dokonale prispôsobený vašim potrebám.




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!