Nie všetky ženy túžia po tom, aby boli za bábiky. Namiesto pestrofarebných šatočiek a lodičiek na desať centimetrových podpätkoch tak radšej uprednostnia módu pohodlnejšiu. Pokojne aj niečo z pánskeho šatníka, trebárs pohodlné pánske prechodné bundy, v ktorých sa cítia komfortnejšie ako vo vymódených ženských vestičkách. Ak aj Vy patríte k tejto skupinke žien, už sa viac nemusíte skrývať, ani hanbiť. V móde je totiž pánsky štýl.

 

Pohodlný kabát na zimu

Pokojne si nakúpte trendy kabáty  s mužskými prvkami. Skutočne, zima je veľmi prajná k pánskemu štýlu na dámach, a tak keď ste skôr praktické ženy uprednostňujúce komfort pred premrštenou eleganciou, zvoľte dvojradové zapínanie a kabáty väčšej dĺžky. V takomto kabáte máte vždy istotu, že Vám nebude zima a poľahky pod ním skryjete ako legíny, tak mini sukničku. A tie z Vás, ktoré sú zamerané výlučne na športovú módu, vyhliadnite si vetrovky či zimné bundy pre ženy, ktoré vyzerajú celkom ako klasické pánske zimné bundy, akurát, že ich zoženiete aj vo Vašej veľkosti.

 

Dámou v nohavicovom kostýme

Ďalším pánskym prvkom, ktorý masovo prenikol  do dámskej módy, je nohavicový kostým. Nebojte sa ho nosiť, hodí sa skutočne takmer každej žene a môžete ho využiť na viacero spôsobov. Samostatne sako či len nohavice, ktoré doladíte aj k ležérnejším rifliam či košeli, prípadne noste komplet kostým, ktorý je bezchybným kúskom nielen do práce, ale aj do spoločnosti.

 

Pánske košele pre štýlové ženy

Tvrdiť, že košeľa zabije všetok ženský šarm a potlačí Váš sexepíl, je absolútna hlúposť. Dokonca to platí úplne opačne, košele, aj košele v pánskom štýle sa dokonale hodia k trendy čižmičkám a skinny džínsom. No ak sa stále obávate, že budete pôsobiť príliš „chlapsky“, osviežte košeľu doplnkami, jemným šperkom či šik kabelkou, ktoré nikoho nenechajú na pochybách, že ste štýlová žena, ktorá vie, čo sa nosí.

A najmä, čo jej pristane.

 

 




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!