SadaZa špionážnu techniku môžeme považovať produkty, ktoré sú určené pre skryté audio alebo video záznamy, sledovanie pohybu vozov či osôb, skryté minikamery, programy pre sledovanie počítačov či mobilov. Dalo by sa povedať, že je to šikovná náhrada nielen detektívov či tajných agentov, ale i bežných ľudí. Najrôznejšie produkty špionážnej techniky vám môžu slúžiť k ochrane a stráženiu detí, pre zabezpečenie domov či kancelárie. Určite aj študenti ocenia špionážne mikroslúchadlo, ktoré im pomôže pri mnohých skúškach.

Spionsvet, vďaka ktorému si uľahčíte množstvo činností

bluetooth-3Spy slúchadlo s Bluetooth perom je perfektné zariadenie, ktoré ocení každý z nás. Čaká vás dôležitá životná skúška či rokovanie, a predsa by sa vám zišla pomoc „na telefóne“? Princíp je veľmi jednoduchý. Nenápadné slúchadlo telovej farby si vložíte do ucha a pomocou špeciálneho pera bude vďaka Bluetooth prenášaný signál z mobilného telefónu do vášho slúchadla. Vašou jedinou úlohou bude mať hlasitosť prenášaného hovoru či nahrávky na najvyššej hlasitosti. Uznajte sami, že pomoc sa niekedy naozaj oplatí, a to aj napriek tomu, že ste sa na danú situáciu maximálne pripravili. Treba byť však pripravený naozaj na všetko a nie zbytočne riskovať. Medzi ďalšiu „vychytávku“ zo sveta špionážnej techniky, ktorú ponúka spion shop, patrí i prenosný bezdrôtový špionážny detektor, ktorý slúži na ochranu súkromia i vlastnej bezpečnosti. Uistite sa, že k vašim veciam nemá prístup nikto taký, kto by to mohol zneužiť a uškodiť vám. Špionážna technika odhalí každý zdroj signálu z ploštíc, ukrytých kamier i ďalších špionážnych zariadení.

Spoľahlivý Spy shop

Internetový obchod, resp. špion shop – Cool Mania, ponúka skvelý sortiment pre špionáž, ktorý spočíva predovšetkým v ochrane vašich blízkych či majetku. Kvalitné prevedenie produktov, prvotriedne funkcie, široká ponuka tých najrôznejších pomocníkov a mnoho ďalšieho na jednom mieste!




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!