46316821_sPoznáte to, chcete prekvapiť svoju polovičku dobrou večerou no neviete sa rozhodnúť čo variť. Samozrejme, že po večeri máte ešte svoje plány a tak partnerku pri stole nechcete prepchať jedlom. Možno by bolo správnou voľbou kurča, možno šalát, či cestoviny… Kto sa v tom má vyznať. Ale keď už sa púšťate do činnosti, ktorá je pre chlapov tak veľmi náročná, varenie, potom nenechajte nič na náhodu. V kuchyni sa vám totiž môže stať niekoľko trápnych okamihov, ktoré by sa nemuseli skončiť dobre a celkom iste by zničili váš konečný výsledok, ktorým má byť ohúrenie priateľky. Je preto na mieste poriadne sa pripraviť a nepreceňovať svoje kulinárske schopnosti.

Pokiaľ v kuchyni nie ste ani len zďaleka taký zručný ako si o sebe myslíte, nepúšťajte sa do náročných receptov. V tomto prípade príprava jednoduchých cestovín s paradajkovou omáčkou bude úplne postačujúce. No ak predsa len chcete svoju partnerku ohúriť mega výkonom a presvedčiť ju, že ani kuchyňa vás nezdolá, trúfnite si na náročnejší pokrm z mäsa a zeleniny ako prílohy číslo jedna a ryže ako prílohy číslo dva. Ženy si totiž rady vyberajú v prípade, že majú na výber šancu.

Ak ste sa teda rozhodli čo variť, napíšte si všetky potrebné ingrediencie na papier a vyberte sa do obchodu. Vždy si napíšte všetko čo treba kúpiť, verte mi, pretože ak si myslíte, že polovicu položiek máte doma, v skutočnosti to tak nebude. Po nakúpení všetkého zo zoznamu sa pustite v kuchyni do prípravy. Začnite vždy od toho čo trvá uvariť najdlhšie. Čiže začnite vždy mäsom a potom ryža (alebo zemiaky) a na koniec zelenina. Nikdy nevarte niečo čo je uvarené rýchlo, aby to nemalo čas vychladnúť, preto postupujte tak ako bolo spomenuté vyššie. To ako bude jedlo vyzerať na tanieri je tiež bod, ktorý vás posunie o krok ďalej k piedestálu a preto buďte dôsledný. Pokiaľ neviete kam patrí vidlička a kam nôž, naštudujte si to dopredu, nech má vaša partnerka od začiatku až po koniec pocit, že je v luxusnej reštaurácii.

Autorské právo: circleps / 123RF Reklamní fotografie




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!