Na trhu sa objavila inovatívna novinka, ktorá konečne zabráni našim psíkom k neustálym a nekontrolovateľným útekom! Elektronické rádiové oplotenie pre psov je dokonalým a efektívnym riešením! Ak počujete tento pojem prvýkrát, určite nie ste výnimkou. O čo vlastne ide?

PRF-3004XW-20_Product01_Web1000pxlRádiové oplotenie pre psov je vysokokvalitným výsledkom výskumov americkej značky PetSafe. V Európe toto zariadenie vyrába francúzsky výrobca Numaxes-Canifugue. Na slovenskom trhu je novinkou, ktorá rozhodne stojí za vyskúšanie! Elektronické ploty sú vybavené inteligentným systémom, ktorý funguje na báze signálov vysielaných vysielačom priamo do špeciálneho psieho obojku. Vy si definujete hranice územia, na ktorom je psíkovi povolený voľný pohyb. Tento priestor sa vyhradí pomocou drôtov, ktoré môžu byť buď na povrchu, alebo sú ukryté pod zemou. Existuje však aj bezdrôtová verzia, ktorá je jednoduchšia a rovnako efektívna.

Ak sa váš miláčik priblíži k tejto hranici, cez obojok dostane varovný zvukový signál. Ak pes pokračuje ďalej, systém vyšle do obojku bezbolestný statický signál, ktorý psíkovi neublíži, no je nepríjemný a oznámi mu, aby sa vrátil. Nevyhnutnosťou je však výcvik psa! S pomocou individuálneho prístupu a farebných vlajočiek naučíte psa, kde sú hranice povoleného územia a čo znamená konkrétny signál. Vďaka svojej inteligencii sa to pes naučí už do dvoch týždňov. Bez tohto výcviku je systém prakticky zbytočný.

pcf-1000-20_contents02_web1000pxlElektrické ploty pre psov PetSafe a Numaxes-Canifugue sú vysokokvalitnými, bezpečnými a efektívnymi produktmi. Výrobcovia ponúkajú aj rádiové oplotenie pre mačky. Na rozdiel od lacných napodobenín, ktorými je trh priam zaplavený, sú tieto zariadenia funkčné a dlhotrvajúce. Zákazníci s kúpou produktov značka PetSafe dostanú aj úžasnú trojročnú záruku a garanciu vrátenia peňazí do 30 dní od kúpy. Záujemcom poskytneme odborné poradenstvo pri výbere zariadenia.




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!