51064679_sStaré preležané matrace nám kvalitný spánok nezaistia a sú častou príčinou nielen bolesti chrbta, ale i svalov, kĺbov alebo hlavy. Po čase sa naviac zanesú prachom a roztočmi. Preto je dôležité raz za desať rokov matrac nekompromisne vymeniť za nový. Teraz matrace akcia firmy Matrimex zlacnila natoľko, že vám ich nákup nemusí spôsobiť ani príliš veľký prievan v peňaženke. Firma predáva matrace úspešne v Českej republike aj u nás na Slovensku. Matrace si stačí vybrať v e-shope a domov vám ich firma privezie zadarmo. Skladom je väčšina produktov.

Kvalitné a luxusné matrace so zľavou

Aj luxusné matrace zľava posunula do kategórie cenovo dostupných. Bežne nájdete modely zlacnené až o 50 %. Zaujímavé je tiež zvýhodnenie, pokiaľ nakupujete dva rovnaké matrace v akcii 1+1. Zákazníkmi sú obľúbené sendvičové matrace vyrobené z molitanovej PUR peny. Hitom sú matrace z takzvanej studenej peny alebo z visco-elastickej peny, nazývanej ak lenivá pena.

V sortimente Matrimex si vyberiete matrace podľa vašich požiadaviek na veľkosť. Štandardne v ponuke nechýbajú veľkosti 90×200 cm 140×200 cm, 160×200 cm a 180×200 cm. Nie je problém ale vybrať aj atypické rozmery, alebo si matrac objednať na mieru v akejkoľvek inej veľkosti. Využijete to v prípade neštandardných rozmerov postelí, alebo pokiaľ si vyrábate „letisko“ trebárs pre celodenné leňošenie. V tomto prípade sa cena matracov vypočíta podľa objednaného počtu centimetrov štvorcových matracu.

Lacné kvalitné matrace aj v triede zdravotných matracov

Matrimex akcia matrace zlacnila vo všetkých prevedeniach. Nejedná sa len o latexové a polyuretanové matrace, ale aj o matrace taštičkové alebo pružinové. Zľava sa vzťahuje aj na zdravotné matrace alebo BIO antialergické matrace.

Pokiaľ si matrac vyberáme zo zdravotných dôvodov, kedy už zápasíme napríklad s bolesťami chrbta, budeme mať svoje preferencie predovšetkým čo sa týka tvrdosti. V e-shope Matrimex si z aktuálnej ponuky dokážete vyberať aj podľa tohoto dôležitého parametru.

Autorské právo: olegdudko / 123RF Reklamní fotografie




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!