Pracujete v nebezpečnom prostredí? Dbajte na svoju bezpečnosť!

Pracujete na stavbe či v nepriaznivých podmienkach, ktoré môžu byť pre vás nebezpečné?  Úrazov na pracovisku sa deje denno-denne nespočetne veľa, a to najmä na stavbách, kde sú pracovníci vystavení neustálemu nebezpečenstvu. Aby ste sa však vyhli úrazu, mali by ste dbať v prvom rade na bezpečnosť vášho zdravia!

construction worker at building site with copy space

Pracovné odevy a pracovné topánky pri práci

pracovné odevyPracovné odevy sú súčasťou asi každého zamestnanca, veď sa niet čomu čudovať. Poskytujú prvotriedne pohodlie počas celej práce, keďže ide o veľmi komfortné oblečenie, ktoré vás i v chladných dňoch príjemne zahreje. Ak pracuje fyzicky, obzvlášť oceníte kvalitné montérky od spoločnosti Bormis, ktoré vám zaručia nielen komfort, ale i bezpečnosť počas práce. Sú nepremokavé, čo oceníte najmä v prípade, ak pracujete vonku. Pracovníci na stavbách určite ocenia i kvalitnú obuv, ktorá je určená najmä do nepriaznivých podmienok. Pracovná obuv je charakteristická svojou hrubšou podrážkou, je o niečo vyššia ako klasická obuv a samozrejme, že i nepremokavá. Podrážka je drsnejšia, takže vám nehrozí pošmyknutie na klzkej podlahe. Ak stojíte na nohách 24 hodín denne, vaše nohy sa vám určite „poďakujú“.

Špičková spoločnosť pre zodpovedných zamestnancov

Okrem pracovného oblečenia a obuvi sú nevyhnutné i reflexné odevy ako napríklad reflexné vesty, ktoré sú určené pre pracovníkov, ktorí pracujú najmä v nočných hodinách. Vašu viditeľnosť teda môžete zlepšiť vďaka reflexným prvkom a zabrániť tak možnej nehode, ktorú by mohol vodič kvôli zlej viditeľnosti spôsobiť. Spoločnosť Bormis s.r.o. ponúka pracovné oblečenie, pracovné topánky, reflexné odevy, pracovné rukavice a mnoho dôležitých potrieb pre každého zodpovedného zamestnanca! Prijateľné ceny, rýchle dodanie, prvotriedne poradenstvo, spokojní klienti a široký sortiment tovaru presvedčí i vás, že ste sa rozhodli správne. Dajte si i vy záležať na vašom zdraví a chráňte sa počas práce. Bezpečnosť pri práci by mala byť predsa na prvom mieste.

FOTO: www.bormis.sk

FOTO:  © [Photographer’s name] / Dollar Photo Club




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!