shutterstock_184322438O internetových zoznamkách sa toho narozprávalo toho viac než dosť – jedni tvrdia, že je to super spôsob, ako sa spoznať s ľuďmi, ktorých by ste v reálnom živote nestretli, druhí zase tvrdia, že takýto spôsob zoznamovania sa je do určitej miery patetický. Kto má teda pravdu? Najnovšie štúdie hovoria o tom, že dnes sa viac ako 50 % mladých párov do 21 rokov zoznámilo práve online. A táto istá štúdia tvrdí, že v roku 2031 to bude viac ako 50 % všetkých vekových kategórií, ktoré sa zoznámia na internete. Takže sa nedá povedať nič iné ako zoznámte sa online!

Poznáte výhody internetovej zoznamky?

Ak sa pýtate, čo láka toto vysoké percento zoznamovať sa online, tak je to viacero faktorov. Ten prvý ocenia hlavne introverti alebo ľudia, ktorí v osobnej komunikácii s neznámym človek nie sú suverénni ako Usain Bolt v šprinte na 100 m. Veľkou výhodou pre nich je, že sedia alebo ležia v pohodlí domova, sú uvoľnení a netrasie sa im hlas, takže sa dokážu prihovoriť neznámemu človeku bez toho, aby to vyznelo trápne. Okrem toho máte šancu si znovu prečítať správu a opraviť ju predtým, ako ju odošlete, to v skutočnom živote tak trochu chýba.

Lepšia šanca na toho pravého/pravú

Keď sa na to pozriete pragmaticky, na internete máte väčšiu šancu, že nájdete niekoho, s kým si budete rozumieť, ako keby ste oslovili prvého náhodného človeka na ulici, ktorý sa vám bude páčiť. Prečo? Pretože online zoznamky umožňujú filtrovať – podľa veku, pohlavia, mesta, v ktorom človek žije, záľub, ale aj vzdelania. Už len na základe tohto viete, že píšete človeku, s ktorým máte niečo spoločné. Napríklad milujete komixy a hneď ten rozhovor bude vyzerať inak. A potom budete vyberať kožené kabelky/košele, ktoré vám pristanú najviac, aby ste na prvom stretnutí urobili dobrý dojem. Tisíce šťastných párov, ktoré sa zoznámili online vám držia palce.




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!