Luxusné spoločníčky sú nenápadné a krásne ženy, ktoré sa často stratia v dave ľudí. Sú to inteligentné a úplne obyčajné ženy so snami, ako máme my všetci. Chcú mať dobre platenú prácu, vzdelanie a rodinu, deti a manžela. Chcú prežiť obyčajný život.

luxusna spolocnicka 

Andrea pracovala ako luxusná spoločníčka takmer dva roky. Už po strednej škole využila svoj dôvtip, krásu a inteligenciu, aby získala prácu luxusnej spoločníčky. Počas večerov trávených v práci sa spoznala s Petrom, ktorý podnikal na Slovensku a v Nemecku.

„Často sme sa stretávali a rozprávali. Povedala som mu, že sa snažím zarobiť si na byt a vysokú školu. Jedného dňa mi navrhol, že mi vysokú školu zaplatí,“ začína rozprávať bývalá luxusná spoločníčka Andrea.

Klient zaplatil školu a ponúkol zamestnanie

Peter navrhol Andrei, že jej ponúkne prácu vo svojej firme a zaplatí jej školu. Andrea ponuku prijala, aj keď ju návrh Petra trošku zaskočil.

„Nečakala som, že mi Peter pomôže… Petra som však od prvého nášho stretnutia nebrala ako klienta, skôr ako priateľa. Odišla som teda a zamestnala sa v Petrovej firme,“ pokračuje bývalá luxusná spoločníčka Andrea.

Po skončení školy ostala Andrea pracovať vo firme u Petra. Získala nové skúsenosti a vzdelanie, ktoré zužitkovala vo firme svojho bývalého klienta ako luxusnej spoločníčky.

Priateľstvo z čias práce luxusnej spoločníčky pretrváva

Andrea dnes pracuje v Nemecku. Je riaditeľkou pobočky Petrovej firmy, s ktorým sa spoznala počas práce luxusnej spoločníčky a bol jej klientom.

„Aj teraz by som chcela vyjadriť Petrovi vďaku za to, že mi pomohol získať vzdelanie a ponúkol mi dobre platenú prácu. Som skutočne rada, že sme s Petrom ostali doteraz dobrí priatelia, ktorí sa môžu porozprávať o čomkoľvek,“ potvrdzuje Andrea.

 

 

 




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!