Pri dumaní nad kúpou lyží ste už určite premýšľali nad všetkými možnými variantami nákupu. Napadlo vás však kúpiť použité lyže? Jedná sa o jednu z najefektívnejších možností, pri ktorej si viete kúpiť lepšie lyže s miernym opotrebením za nesmierne nízku cenu. Odporúčame vám však kupovať hlavne v kvalitných bazároch, najlepšou variantou je teda ski bazar, ktorý ponúka širokú paletu použitých lyží, ktoré sú overené a určite v poriadku. Výhodou pri kúpe môžu byť pre začiatočníkov aj kvalitné poradenské služby, kde vám vyškolení pracovníci vedia pomôcť s nákupom lyží, ktoré sú dostačujúce dĺžkou, aj určením pre vás. Chceli by sme vás ale odradiť od kúpy lyží cez rôzne online portály, ktoré sú podobné blším trhom. V tomto prípade nevidíte to, čo kupujete a popis produktu nemusí súhlasiť s tým, čo vám príde domov. Nehovoríme ani o platbe dobierkou, ktorá je tiež veľmi riskantná, bez skontrolovania toho čo prišlo, balík ani radšej nepreberajte, môže sa stať, že sa k vám dostanú prasknuté, či inak poškodené lyže, ktoré sú extrémne nebezpečné pri lyžovaní! Veľký pozor platí, aj pri deťoch a ich výbave. Také detské lyžiarky musia presne sadnúť na nožičku vášho potomka, nešetrite teda a popozerajte sa po nových resp. po málo používaných, ktoré budú zaručene v poriadku.

 

V prípade, že bazár nepripadá do úvahy, skúste inú variantu, ktorou je výpredaj skladových zásob. Sú časté hlavne po sezóne, alebo pri rušení filiálok, ale nájdete ich aj počas sezóny, je dôležité hľadať a pýtať sa. Respektívne sa pokúste spýtať priamo u predajcu, či nemá na sklade náhodou niektorý z predchádzajúcich modelov, či vystavené kusy, ktoré by predali o niečo lacnejšie.

 

Kúpu si ale vždy poriadne premyslite. Nenechajte sa nachytať na lákavé letáky, ktoré chodia domov. Môže sa stať, že ceny, ktoré sú tam uvedené buď patria iba na 2-3ks skladom, alebo nie sú práve najlacnejšie ako opisujú.

 

Foto: © nicos / Dollar Photo Club




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!