S Cisco certifikátom je kariéra v IT jednoduchšia

Venujete sa blade serverom? Potom je vám pojem Cisco dobre známy. Ako jeden z popredných hráčov na trhu prináša Cisco neustále novinky, s ktorými je potrebné držať krok. Jeden zo spôsobov, ako to zvládnuť, je príprava na získanie Cisco certifikátu.

Jediný certifikovaný školiteľ na Slovensku

Cisco školenie ponúka niekoľko spoločností, avšak iba jedna má titul Cisco Learning Partner Specialized – ALEF Training. Vďaka tomu môže školenia nielen viesť, ale aj vydávať Cisco certifikáty.

Školiaca miestnosť ALEF Training

Školiaca miestnosť ALEF Training

Ako začať s Cisco certifikátom?

Ak je pre vás Cisco novinkou, ideálne je prihlásiť sa práve na kurz Cisco CCNA. V ňom nadobudnete základné vedomosti z oblasti blade serverov, ako aj sieťovej bezpečnosti. ALEF Training však ponúka aj Cisco CCNA kurzy pre firmy prispôsobené špecifickým požiadavkám.

Kurzu Cisco CCNA sa tak môžete zúčastniť so svojimi kolegami a zlepšiť sa nielen v oblasti Cisco, ale aj ďalších technológií, s ktorými pracujete na dennej báze. Potom stačí už len zložiť skúšky a Cisco certifikát máte vo vrecku.

 

Školiaca miestnosť ALEF Training

Školiaca miestnosť ALEF Training

Prihláste sa na kurz Cisco CCNA už dnes

ALEF Training pravidelne organizuje kurzy, ktoré vás pripravia na Cisco certifikát. Zamierte na stránku spoločnosti a zistite, kedy môžete začať so zmenou k lepšiemu. Nielenže získate teoretické vedomosti, ale za pomoci školiteľov si budete môcť všetky nadobudnuté informácie vyskúšať v praxi.

 

Tags: ,




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!