Pripravte sa na leto ako na jeden súvislý žúr

Poďte od jari do jesene dohnať, čo ste zmeškali. Oslávte vo veľkom štýle narodeniny, výročie svadby, promóciu, krstiny… vlastne čokoľvek ste nemohli kvôli rôznym obmedzeniam robiť podľa svojich predstáv. A to všetko na záhrade vášho domu či chalupy. Prichýli vás veľký záhradný stan.

Nie je lepšie miesto pre súkromné a rodinné oslavy, ako záhrada. Problémom býva počasie. Aj behom krásneho letného dňa nám môže oslavu pokaziť rýchla letná prehánka. A pustiť tridsať mokrých hostí do domu asi nie je váš sen. Pripravte sa na každé počasie. Na neznesiteľné slniečko, aj na ničiteľa – dážď. Pomôže vám záhradný pavilón v mobilnej podobe.

Nožnicové stany sú perfektným pomocníkom pre rodinné oslavy, ale aj firemné party

Nožnicové stany vyzerajú pekne, dajú sa zaujímavo ozdobiť a nemusíte svoju oslavu prispôsobovať ich veľkosti. Ako to? Sú totiž veľmi variabilné. Predávajú sa v rozmeroch od 2×2 m až po 6×8 m. Naviac sa dajú vzájomne spájať do väčších celkov. Takže menšiu záhradu dostanete kľudne celú pod strechu.

Stan pritom veľmi rýchlo postavíte a zasa demontujete. Jednoducho ho preveziete v osobnom automobile a nezaberie ani príliš miesta. Rozložíte ho v jednej osobe. Nožnicové stany sú veľmi univerzálne, a tak vám poslúžia nielen pri oslavách a party, ale i na dovolenke, v bežný letný deň na záhrade a budú užitočné aj pre vaše podnikateľské aktivity. Používajú sa totiž aj ako reklamné a predajné stánky.

Urobte si prístrešok podľa potreby

O možnosti voľby veľkosti sme už hovorili. Voliť si však môžete aj farbu stanu. Firma MUTTON, ktorá nožnicové stany predáva, ich ponúka v niekoľkých farbách. Majú nepremokavú strechu, ktorá je súčasťou stanu. Záhradné stany máte možnosť používať s bočnými textilnými panelmi aj bez nich. Bojíte sa, že sa vám na stane niečo pokazí? Aj na to sú vo firme pripravení. Obratom vám pošlú potrebný náhradný diel.

Tags:




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!