Chceli by ste mať hladkú a jemnú pleť? Skúste chemický peeling

Pokožka na našej tvári je veľmi špecifická a vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Naša tvár je to, čím môžeme na iných zapôsobiť, a preto je starostlivosť o jej vzhľad často prioritou. Ak denne používate rôzne zjemňujúce krémy, a aj napriek tomu sa vám tvoria póry, je tu pre vás jednoduché riešenie.

Vaša tvár môže byť mastnejšia alebo suchá a na základe toho treba rozlišovať aj make-up či kozmetické prípravky, ktoré používate. Pravidelným nanášaním makeupu sa na tvári môže tvoriť väčšie množstvo pórov. Síce vaše vrásky budú chvíľkovo zakryté, neprináša to dlhodobý účinok na ich zredukovanie. Vzhľad vašej pleti môže závisieť aj od vašej stravy, zdravé ovocie a zelenina, ryby a iné zdravé potraviny ju môžu zjemniť. Dávajte si pozor pri jedení sladkého a čokolády, ktoré nemusia mať priaznivý účinok. Ako teda dosiahnuť hladkú pleť aj bez drahých krémov a makeupu?

Nenáročná chemická procedúra

Chemický peeling zlepší vzhľad vašej pokožky a vy sa vďaka nemu budete cítiť mladšie. Zmenší vaše póry a zabráni tvorbe akné na vašej pleti. Peeling môžete vyskúšať povrchový, s aplikáciou kombinácií kyselín alebo stredne hlboký peelings TCA kyselinou. Výber je len na vás a vy tak doprajete svojej pleti oddych a mladistvý vzhľad. Procedúra nezaberie dlhšie ako polhodinky, predchádza jej niekoľko sedení a konzultácií s odborníkmi. Opakované sedenia môžete mať päť až sedemkrát, všetko záleží od typu vašej pleti, ktorá je u každého individuálna.

Výhody peelingu

Nečistoty a pozostatky makeupu budú z vašej pleti odstránené a vy niekoľko dní potom nebudete musieť prekrývať vašu pleť žiadnym krémom. Nanesením roztoku ovocnej kyseliny sa vaše pleť zotaví a očistí. Už viac nebudete musieť nakupovať drahé zjemňujúce krémy, jednoducho dosiahnete peknú pleť rýchlou procedúrou, ktorú ponúka klinika FRAIS.

Tags: , ,




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!