Malá ale útulná. Zariaďte hosťovskú izbu.

Disponujete vo svojej domácnosti voľnou izbou, ktorá doteraz slúžila na odkladanie vecí, ktoré nemali svoje miesto? Vytvorte z nej hosťovskú izbu a doprajte vašej návšteve pohodlie a súkromie, vďaka ktorým sa u vás budú cítiť ako doma. Odborníci na nábytok z e-shopu Estilofina vám prinášajú niekoľko rád ako zariadiť hosťovskú izbu.

Myslite predovšetkým na hostí

Hosťovskú izbu zariaďujete pre vašich hostí, preto sa pokúste zariadiť ju podľa ich potrieb, nie podľa toho, čo vyhovuje vám. ,,Váš dom je vaše kráľovstvo, no hosťovská izba je priestorom pre vašich hostí“.

Výrazné doplnky či tmavé farby, ktoré obľubujete vy, môžu na vašich hostí pôsobiť rušivo. Voľte neutrálne farby, čisté línie, otvorený svetlý priestor nezahltený dekoráciami.” radia odborníci na nábytok z e-shopu Estilofina. 

Všetko, čo návšteva potrebuje

Priestor hosťovskej izby vyplňte len tým, čo vaši hostia skutočne potrebujú. Obzvlášť, ak je izba rozlohou menšia. Najdôležitejším prvkom je pohodlná manželská posteľ, ktorá hosťom umožní kvalitne si oddýchnuť. Ideálnou voľbou je biela manželská posteľ s úložným priestorom, v ktorom môžete nechať odložené deky, náhradnú posteľnú bielizeň či vankúše.

Nevyhnutnou súčasťou hosťovskej izby je nočný stolík, biely alebo sivý, bude ideálnou voľbou k bielej farbe posteli. Nočný stolík by sa mal nachádzať blízko k elektrickej zásuvke, do ktorej zapojíte lampu, či nabíjačku na mobilný telefón.

Nezabúdajte taktiež na nábytok s úložným priestorom, ktorý návšteva potrebuje pre svoje veci. Poskytnite hosťom skriňu, komodu, prípadne vešiakový stojan, na ktorý si môžu zavesiť svoje oblečenie. Pokiaľ chcete hosťom ponúknuť to najlepšie, vybavte hosťovskú izbu aj stolom so stoličkou a televízorom. 

Biela manželská posteľ Sariah - Estilofina
Biela manželská posteľ Sariah – Estilofina

Cieľom hosťovskej izby nie je vytvorenie hotelového komfortu, no malými pozornosťami nič nepokazíte. Hostia môžu oceniť papuče, župan, zubnú kefku, odličovacie tampóny alebo malé balenie kozmetických produktov, ktoré ostali zabudnuté doma. No myslite na to najdôležitejšie, a to pohostinnosť a radosť z toho, že k vám vaši hostia zavítali.

Tags: ,




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!