Móda sa neustále mení a to, čo pred niekoľkými rokmi platilo, dnes už neplatí. Avšak existuje niekoľko módnych pravidiel, ktoré ľudia stále dodržiavajú napriek tomu, že nemusia. Možno sa nimi riadite i Vy a neviete, že už dávno je všetko inak. Nasledujúce módne pravidlá môžete pokojne porušiť!

Beautiful fashionable young woman

  1. Kabelka a topánky musia byť vždy v rovnakej farbe.

Nie, nemusia! V dnešnej dobe, kedy sa nosia topánky vo farbách od výmyslu sveta, to už ani nie je možné. Toto pravidlo platilo azda len vtedy, keď sa iné ako čierne, hnedé, béžové alebo biele topánky nenosili. Najmä v lete si často volíme topánky vo všetkých farebných škálach a preto nie je vždy možné zladiť ich farbu s kabelkou. Okrem toho, rôzne farby topánok a kabelky vyzerajú zaujímavo! Pokojne si napríklad oblečte čierne šaty a doplňte ich béžovými topánkami a ružovou kabelkou. Môžete ju zladiť napríklad s doplnkami.

  1. Biela sa nosí len v lete.

Nie, nenosí. Bielu noste kedykoľvek sa Vám zachce. Od jari, až po zimu! Prečo by ste napríklad na jeseň, keď všetci siahajú po tlmených farbách, nemohli zaujať a zažiariť v bielej?

  1. Pančuchy nepatria do topánok s otvorenou špičkou.

Naopak, patria. A to najmä v prípade, ak si zvolíte pančuchy žiarivej farby. Tie dokonale oživia šaty neutrálnej farby. A lodičky s otvorenou špičkou sa k nim vyslovene hodia. Aj tak každý vidí, že máte na sebe pančuchy, ak sú žiarivej farby! Nie je preto nutné ich skrývať. Veď dnes sú v móde i ponožky v lodičkách…

Beautiful fashionable young woman

  1. Rôzne vzory sa nekombinujú.

Ale kombinujú! Perfektne budete vyzerať napríklad v prúžkovanej sukni a kvetinovom tope. Báť sa nemusíte ani kombinácie prúžkov s jemnými bodkami. Uvidíte, koľko hláv sa za Vami otočí!

  1. Rifle a rifľová košeľa sa k sebe nehodia.

Prečo nie? Nielenže sa k sebe hodia, ale vyzerajú spolu perfektne! Džínsové košele sa nosia nielen k rifliam, ale aj k džínsovým sukniam a šortkám. V tomto prípade však skombinujte rozličné odtiene.

V dnešnej dobe je móda doslova hrou, v ktorej platia najmä Vaše pravidlá! Nebojte sa teda porušiť rôzne stereotypy a buďte vždy iná, zaujímavá a štýlová!

 

FOTO:   nuzza11 / Dollar Photo Club




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!