sauna buducnostiSilu a účinky sauny na naše zdravie nie je nutné asi nijako zvlášť predstavovať. Veríme, že mnohí už čo-to o tejto problematike počuli, prípadne čítali. Jej priaznivé účinky potvrdzujú nielen viaceré štúdie, ale aj reálne skúsenosti milovníkov saunovania. Dobrá sauna je hotovým liekom, ale aj prevenciou pred závažnými ochoreniami. Chcete, aby sa tento druh relaxu stal tiež prirodzenou a stabilnou súčasťou vášho života? V tom prípade neváhajte a poďte do toho…

Novátorské modely

Či už sa rozhodnete pre spoločné saunovanie niekde vo wellness štúdiu, alebo zatúžite po vlastnej saune, sme presvedčení, že si to zamilujete. Dnes je ale mimoriadne trendy obstarať si saunu práve do domácich priestorov. Záleží to pravdaže od kapacitných i finančných možností každého z nás, ale určite stojí za to túto investíciu prehodnotiť. V každom prípade by ste mali dbať na zodpovedný výber a staviť predovšetkým na kvalitu. Tú dokáže garantovať napríklad firma Klafs, ktorá je značkovým výrobcom sáun a wellness produktov s mnohými novátorskými alternatívami. Nájdete tu nielen štandardné druhy sáun, ale určite vás zaujme aj vysúvacia sauna či priekopnícky systém Sanarium (5 foriem saunovania v jednom modeli). Sauny, ako aj iné produkty Klafs, môžete dnes vidieť v mnohých luxusných hoteloch, kúpeľoch, súkromných domoch, ale i na jachtách plaviacich sa Európou.

sauna buducnosti2Sauna na ovládanie

Aj vo svete saunovania platí, že keď si vyberáte u tých najlepších, dostanete len prvotriedne produkty. Medzi také patrí zaručene aj sauna S1. Ide o novinku, a teda saunu, ktorá je vôbec prvá na svete ovládaná stlačením jedného tlačidla. Vďaka tomu sa dokázala zmenšiť na minimum, čo znamená, že je vhodná i do menších priestorov. Celý inovatívny systém sauny S1 funguje na podobnom princípe ako zoom na objektíve fotoaparátu. V zaťaženom stave meria tento typ iba 60 centimetrov a nie je hlbší než štandardná skriňa, vo vyťaženom stave však ponúka s hĺbkou 1,60 metra dostatok priestoru na prvotriedny oddych a relaxáciu.

Túto saunu, podobne ako vírivky, bazény, wellness produkty a mnoho ďalšieho dodá rýchlo, profesionálne a spoľahlivo firma, ktorú nájdete na AquamarineSpa.sk. Ide o špecialistu na predaj takéhoto tovaru a na slovenskom i českom trhu je táto značka známa už od roku 1997.

Firma sa stala najväčším dovozcom v odbore wellness so zárukou komplexného servisu a bezkonkurenčných služieb. Nechajte si poradiť od odborníkov a vyberajte len u tých najlepších, aby ste mali zo saunovania ozajstný pôžitok.

 

Foto: sauna-s1.cz/




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!