Mysleli ste si, že akonáhle sa zotmie, v skladoch alebo vo výrobných halách sa prestane pracovať? Omyl! Nie je tomu tak! Aj keď sa slnko poberie spať, pracovníci na takýchto miestach pracujú nonstop. Je dôležité, aby dbali na bezpečnosť. Predsa len ľudský organizmus si horko ťažko zvyká na nočné smeny. Je pomýlený. Avšak práca nás živí a nenavyberáme si!

Dobrá manipulačná technika je základ

Či už v noci alebo cez deň, mali by ste dbať o to, aby zamestnanci mali manipulačnú techniku v dobrom stave. Prečo? Prečo ju nemôžete nechať tak? Pretože ohrozujete svojich zamestnancov! Buďte správny šéf a vyberajte na stránke jungheinrich.sk tú najlepšiu výkonnú manipulačnú techniku! Prečo by ste mali kupovať lacný fejk, ktorý by ste museli za pár mesiacov tak či tak vymeniť? Investujte správne a efektívne, investujte do manipulačnej techniky od Jungheinrich!

Ak však chcete prepravovať tovar mimo skladu, tak by ste mali spozornieť a zistiť si nejaké informácie o verejnom osvetlení. Obávate sa toho, že nebudete dobre vidieť na cestu? Potrebovali by ste lepšie osvetlené cesty? Pozrite sa na projekt, ktorý sa rozhodli uskutočniť vo vašom meste. Je dobré sa informovať o osvetlení! Čo to je za osvetlenie? Vydrží oveľa dlhšie ako to predchádzajúce?

A 3518

A 3518

Verejné šetrné osvetlenie vo vašom meste

Tma v meste. Čakali by ste, že by verejné osvetlenie malo vydržať viac, nie? Prednedávnom sa však mesto rozhodlo pre výraznú obnovu osvetlenia v meste a zvolilo si verejné LED osvetlenie. Prečo sa rozhodli práve pre toto osvetlenie? Asi preto, že tento druh osvetlenia je výrazne šetrnejší ako ten predtým. Teraz sa už ani vy nebudete musieť sťažovať na tmu v meste. Preprava materiálu počas noci u vás nie je výnimočná. Toto osvetlenie vám uľahčí prepravu aj počas vlády Mesiaca.

Komunikácie nesmú byť zahalené v tme!

Verejné komunikácie v tme? V žiadnom prípade. Ecologic pripravila pre komunikácie vo vašom meste vynikajúce riešenie – riešenie prostredníctvom LED osvetlenia verejných komunikácii. Budete si vidieť na krok. Konečne! Ecologic sú najlepší!




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!